Webmaster

Webmaster

Mail de Webmaster

Leden-Samenwerkdag

Na verschillende inspirerende samenwerkdagen in Andelst en een geslaagde Doe-dag kunnen we daar weer terecht voor de volgende samenwerkdag op zondag 17 februari

Er is basisgereedschap voor koperbewerking zoals tangen, koperslagersbenodigdheden, vormblokken en -stakels, zaagmachines voor dun plaatwerk, koper (1mm en 1,5 mm), schuurpapier.

We kunnen emailleren met de oven en met de open vlam. Er zijn emailles die vrij gebruikt kunnen worden.

Hoewel er gereedschap aanwezig is voor het wat grovere werk, is het handig als je eigen vijltjes, zeefjes, penseeltjes, potloden, pincetten en dergelijk klein gereedschap meebrengt voor het fijnere werk.

Er zijn met Mondra aanvullende afspraken gemaakt. We zijn welkom vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur. Voor koffie en thee wordt gezorgd, wel zelf je lunch meebrengen.

De daghuur, koffie en thee en gebruik van kleinmateriaal zoals gas, schuurpapier, etc. delen we contant over het aantal deelnemers.
Reken daarbij op maximaal € 30,00 (bij vier deelnemers) tot € 15,00 (bij acht deelnemers of minder als er nog meer mensen meedoen).

De dag gaat door bij een minimum van 4 deelnemers.
Introducees zijn ook welkom; zij betalen een vast bedrag ad. €35,-

Er is koperplaat op voorraad, in diktes van 0,8 mm – 1,5 mm. Dit kun je bij Cees afnemen voor een schappelijke prijs en dat reken je apart met hem af (ook contant).

Voor degenen die zin hebben mee te doen aan deze ontspannen, boeiende en inspirerende dag; je bent van harte welkom om samen aan de slag te gaan. Denk er nog even aan dat we regels hanteren voor veilig werken, zoals veilige kleding, schoeisel, enzovoorts.

Er komt en samenwerkdag in Het Eemhuis in Amersfoort op 23 maart. Zoals in eerdere samenwerkdagen iedereen brengt zijn/haar eigen koper en emaille mee, alsmede ook de eigen lunch. Er staan twee grote ovens, en het werkruimte is zeer prettig licht en ruim. Het samen in één ruimte werken is blijkt uit eerdere ervaring heel inspirerend en gezellig te zijn. Je kan zien waar anderen mee bezig zijn, en met elkaar kennis en ervaring delen. De kosten zijn ongeveer 16,00 euro bij 4 deelnemers en naarmate er meer deelnemers zijn kost het minder. Introducées zijn ook welkom, voor 25,00 per persoon. S.v.p. meld je tijdig aan opdat deze datum ook vastgelegd kan worden met het Eemhuis. Houd er rekening mee dat zodra de dag vastligt (er komt een bericht hierover) je ook bij afzegging jouw bijdrage zult moeten betalen.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.

Scroll Up
Share This