Op zaterdag 6 april geeft Dorine in Amersfoort een workshop 3-D ontwerpen.

3-dimensionale ontwerpen: ideeën voor het maken van emaillen ‘vrijstaande’ kunstwerken.

Op tentoonstellingen zien wij veelal prachtige sieraden met emaille, vazen en schalen: mooie ruimtelijke objecten. Ook ‘hangend’ kunstwerk kan drie-dimensionaal zijn, zoals bijvoorbeeld Jan de Valk, Ruud Kaper en andere VNE leden tonen.

Daarnaast zijn er enkele emailleurs in onze vereniging die vrijstaande kunstwerken maken die geen ‘gebruiksdoel’ hebben, denk daarbij bijvoorbeeld aan werken van Marlies van der Spek, en verschillende werken die zijn getoond in Elburg zoals rond St Agnes.

Wellicht kunnen meer mensen enthousiast worden om ook zulke werken te maken. Dat is wellicht minder moeilijk dan je denkt.

Spreekt het thema jou aan, kom dan op zaterdag 6 april naar Amersfoort. Dorine zal daar  een workshop 3-D ontwerpen geven en jou verschillende mogelijkheden en ideeën aan de hand doen.

De ochtend staat in het teken van ontwerpen, na de lunch ga je het ontwerp in klein formaat uitvoeren.  Dan kom je er ook achter of het ontwerp nog moet worden aangepast, voor meer stevigheid, betere uitdrukking van wat is bedoeld en zo voort.

In onderling overleg plannen wij datum en plaats om het ontwerp in gewenst groter formaat uit te voeren.

Sta je open voor dit plan, geef je dan zo spoedig mogelijk op via de VNE site. Voor het ontwerpen zelf heb je geen ervaring met emailleren nodig. Voor het uitvoeren van je ontwerp met emaille is ervaring uiteraard wel handig.

De workshop 3-D ontwerpen gaat door! 

Mocht je nog aarzelen, geef je op en kom meedoen!Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.