Webmaster

Webmaster

Mail de Webmaster

Werken met Transfers

In deze workshop op 09 November 2019 te Amersfoort gaan we een afbeelding  door jullie uitgezocht van een transfervel op een emaille plaat overbrengen.

De afbeelding kan een tekening zijn maar ook een foto, deze kan digitaal naar mij worden toegestuurd, waarna ik de afbeelding met een zwart/wit laserprinter op transferpapier druk.

Het mogen ook verschillende afbeeldingen zijn grote van het transfer vel is A4 [het is mogelijk meerdere vellen te drukken] kosten van een bedrukt A4  € 3,-

In de toner van de laserprinter zit ijzer dat zich verbind met emaille wanneer de afbeelding gebrand wordt. De afbeelding zal een sepia kleur krijgen waarna hij met bv schilders emaille verder gedetailleerd kan worden.

Het is ook mogelijk om in deze workshop de vellen te betekenen, drukken met een mengsel van acrylmedium en porcelein verf.

Het meest strak komt de afbeelding over op geëmailleerd staal, dit geeft geen oxyde. Ik neem verschillende plaatjes mee .[ hier zijn kosten aan verbonden] je kunt  natuurlijk ook thuis plaatjes voorbereiden, op een lichte achtergrond komt de afbeelding het beste uit.

Neem mee als dat kan:

– penselen

–  schaar

–  föhn

Afbeelding sturen naar

 annemarietimmer@hotmail.com

Het Eemhuis(lokaal 4) – Adres:  Eemplein 71-75, Postcode: 3812 EA Plaats:  Amersfoort

(van 09:30 tot 16:00h)

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.

Scroll Up
Share This